
Mai e puțin până când se încheie anul și vom fi în fața unui nou început.
Cele rele să se spele, cele bune să se-adune, iar noi să întâmpinăm împreună cu speranță și bucurie anul ce vine.
Vă așteptăm cu un meniu variat și muzică de calitate, alături de Petrică Moise și Virtuozii Banatului, precum și de DJ Andaro.
Tema petrecerii din acest an este Black or Hat, dar rămâne ca fiecare dintre dumneavoastră să arate căt de inspirat este în alegerea vestimentației.
Rezervări: 0787.689.233
Preț: 330 lei/pers.
http://www.beraria700.ro/
----------------------------------------------------------------------------------------------------
MENIU
Aperitiv:
Salată de boeuf
Piftie de curcan
Tartă cu somon fume și ricotta
Rulou cu tortilla cu șuncă de casă
Castravete cu cremă de brânză
Salam Napoli
Feta în dovlecel
Ruladă de mușchi file
Tartină cu icre de somon
Tartină cu fois gras
Pește:
File de doradă în crustă de parmezan, sos olandez cu legume juliene și sos de citrice.
Fel de bază:
Mușchiuleț de porc împănat cu sos de merișoare și cartofi franțuzești, salată de sfeclă cu hrean
Ceaun:
Gulyaș
Desert:
Candy bar + fructe.
Open bar băuturi alcoolice și nonalcoolice:
Apă plată, apă minerală
Sucuri gama coca – cola (coca – cola, sprite, fanta, cappy – piersici, portocale, pere)
Cafea
Energizant Burn
Vodka Absolut
Whisky Jim Beam, J&B
Pălincă
Bere draught
Vin Crama Colina:
roșu – (cabernet sauvignon, shiraz, cabernet)
alb – (chardonnay, viognier, fetească albă)
roze – (pinot noir)
Rom Bacardi Black
Whisky cream Baileys
Gin Gordon’s
Spumant Rhein Extra Brut
Cocktail bar:
Aperol Spritz
Hugo
Vodka orange/mere/cranberry/
Gin tonic
Cuba Libre